God dag =)

Då var det en ny dag på denna veckan haha . Josefine sover som vanligt . Jag har varit duktig och städat .
Kollade på lite film igår & åt lite gott .S nackade med Älsklinge idag och han kommer hem i morrn . *=)
Längtar Längtar . Saknar honom såå möe . Funderade på om man kanske skulle hämta in lite ved .
Får ju elda upp lite i kväll , så man har värme . Mysigt . Och lite gotte till en frän film . Aumeen . Pratade med malin innan =) Det blir en tripp till staun med hjärtat på fredag :P Köpa lite stuffs *=) Får ni se sen vad det kan vara . hehe .


Igår hade jag besök av Carro och sin lilla Tindra . Det skiljer ca 6 veckor mellan töserna . Toh lite foto på dom två . Dom hade lite roliga saker för sig . Haha . Ibland såg det ut som om dom hade något allvarligt att prata om som josefine inte tyckte om haha :)






Solsken, eller regn ?!

Nu har jag varit ute och gått med snäckan . Hon sov hela tiden .. (vad trodde ni ) .. har satt igång josfines musik med lasse stefanz och john fogerty :P kommer mera senare :P


DOPET!!

NU är datumet satt för Josefines Dop =) 25/10 kl.14.00. Jag kommer skickar ut om vart det kommer att vara .
Åh ska ta kort på det josefine fick igår . Jätte söt sulki med nalle Puh . =)

Tänkte ta och laga lite taccos i kväll.* MUMSIGT *Någon mera som känner för att äta med mej :P Var och handlade vitlöks-tacco-bröd åh vad gott det ska bli .. hehe  japp . och så blir det film Race to wish mountine .


det knakar i fogarna ?!

bu sitter jag här på morgonen , och njuter av solen , hjar precis käkata en himla god frukost . och ett stort glas oboy . och lyssnar på josefines "sov" musik . ska snart samla lite ork att börja diska och tvätta.  och försöker hitta en bra film tills i kväll, något förslag?

igår kväll var det känslosamt , både för oss två, jag vill inte, han vill inte åka - men vi får försöka bita ihop .
Han sa att han kommer att tänka på oss varje minut och att han skulle jobba över dygnet runt om måste för att få komma hem tidigare . han satte sig hos mig med lillan i famnen . och gav mig den vackraste kärleksförklaring, jag någonsin hört . Han skulle göra allt för oss. och vi var hans största livs glädje som fanns , och hankärlek var så stark att den inte gick att förklara med ord. och utan oss hade han inget värt att finnas för, m.m
Och jag ska säga ärligt, att jag nästan aldrig sett han fälla en tår förutom på förlossningen . Men igår gjorde han det . han höll ahnden på min kind och sa att han älskade mej , vi satt länge och bara tittade på varanndra .
uch jobbigt nu när han har åkt ;( Men får tänka att veckan går snabbt eller nått .

pratade med lilla Malin igår , och nu har dom kommit hem , skulle ha ringt igår men det blev lite rört här igår .
slår en pling idag t'na . =)


hey ho lets go

åter igen måndag, nu sitter jag och smått halvsover känns det som, hoppas på att älsklingen får sluta tidigare.
jag har suttit och funderat på mig själv och lite " stuffs" som jag gjort och gått igenom i mitt liv.
och vem/vad som gjort mej till den jag är idag.

Flashbacks

Jag skriver bland annat detta för att förklara varför jag värdesätter det jag har så högt och varför jag tycker att man ska vara rädd om det man har och vara ärlig. Och för att det är kanske lättare att förstå mig som människa .
Jag står upp för den jag är och säger vad jag tycker och tänker . Och jag är väldigt tacksamm för ni som finns där för mig .

jag föddes i karlskrona , 1986 , började skolan i Nättraby , där gick jag upp tills nian. 99/00 var jag på komfirmations läger , när jag var på väg hem, åkte jag med en kompis familj, Jag hoppade av hos en annan kompis, där skulle morsan och farsan hämta mej . Dom kom, som planerat , men värkade vara ganska nere , morsan frågade om hon kunde få låna deras telefon, jag tänkte inte mera på det, vi pratade på som vanligt. när jag gick in för att gå på toaletten , så hörde jag mamma säga

- jag vet inte hur det kommer att gå, vi har ingenstanns att bo.

fundersam som jag blev gick jag vidare . Tänkte en stund för mej själv, tänk om dom ska gå ifrån varanndra eller nått. Det är något osm inte stämmer . När morsan sa att det var dags att köra, gick jag i min egna värld och fortsatte att fundera. Jag beslöt mej för att fråga vad som stod på. Mamma tittade på mej och sa vi tar det senare.
men envisade mej om att fråga igen .  Innan under dagen viste jag att dom ahde varit på hundutställning i växjö. Men inga hundar var med i bilen . Inte min syster heller . När vi väl satte oss i bilen frågade jag var hundarna och min lillasyster var , Mamma vände sig om till mej och sa att det hade varit en olycka , direkt kännde jag att hela kroppen blev kall och stel. Hon fortsatte att berätta att , det hade varit en brand . Huset vi bodde i då , hade brunnit ner . Och tre av våra hundar hade Dött av rökförgiftning. Dom hade fått ett samtal av polisen när dom var uppe på hundutsällningen . Deras vänner som oxå ställde där uppe tog hand om hundarna som var med ( patsy,suma,ted,queene) , Och kört . Min syster hade fått åka med hem . När dom kommit hemåt mötte dom av ett stort rökmoln, brandmän och poliser , även mina morföräldrara samt mammas bröder . Min syster som inte var mera än 10/11år då , sprang fram till brandmännen och frågade vad dom gjort . Hundarna som hade fått vara hemma den dagen (ferdinand,shark och bodd) bar dom utt och la på gräsmattan och la ett skynke över . En av hundarna levde fortfarande men var svårt rökskadad . Hundarna hade olika rum dom legat och sovit i , det visdade sig att Bodd varghunden hade gått igenom alla grindarna i de tre rummen , när brand männen väl kom in i huset, låg alla hundarna i en hög på köksbordet , som stod intill ett fönster. Troligt vis skulle som fösöka ta sig ut det hållet , men hade ingen ork kvar , och bordet höll inte den tuga varghunden . . Jag satt tyst en lång stund .
Vi fick sova hos mormor och morfar tills vidare . Mamma fick hämta två av de fyra hundarna som några vänner hjälpt till med att passa . man kännde sig tom i flera dagar efter . Olika kompisar samlade ihop tillfäliga kläder till oss. Att äns liv kan bara rasa samma så lätt . 



           

 

 

 



Vi fick en lägenhet på kungsmarken någon vecka efter. Och bidrag till att köpa det som fattades till hemmet och hushållet . Det tog ett tag innan man var i ordning . Bara några dagar efter så var det dags för att åka tillbaka till skolan . Läraren, hade sagt till de andra eleverna att dom ska ite ställa några frågor!! Andra dagen i skolan minns jag väl, en av dem som skulle ha föreställt min bästa "vän", sa medans vi satt och käkade , fan anna , kan du hämta vatten, jag brinner jag dör .. Jag reste mig upp och hämtade vattnet , men gick fram till henne och hällde det över henne och sa tack och gick sen .
En lärare bad jag fara så långt det går , rent åt h*lvete , Jag bad om nya skolböcker , för som ni förstå så har jag inga kvar . Han tittade på mej och sa att , jag fick hålla reda på mina böcker bättre , och jag var slarvig , SLARVIG skrek jag på honom , ursäkta då om mina bröcker brann upp!! och gick därifrån.
Han kom efter mig och högg tag i min handled, så pass hårt och kraftigt  i farten när han drog mig tillbaka . Och gav mej en ursäkt, för att han hade glömt , 6 dagar efter , allt hade hänt! Glömma , ahja , inte nog med det , lyckades han ge mej en spricka i handleden . Ringde efter farsan , han sökte upp läraren och frågade , hur det stod till igentligen .

Skolan sa att gick kunde ta och gå en runda , när det blev jobbiga stunder. Och återkomma till lektionen .
Men dom satte aldrig stopp för det. Det lyckades bli en mörk friåkning , till en ond cirkel av skolkning!
Man tackar (ironi) . Det gick så illa att tillslut gick man aldrig till skolan. Han hade andra ställen att vara på .
Man drog lögner för  föräkdrarna att man gjorde något helt annat . Många gånger hittade dom mej , men man försökte alltid att dra nödlögner , men det gick inte dom på tillslut . Även , uppe på kungsmarken hamnade man i inte så bra sällskap , förutom en gamal tjejkompis, hon var den ända som var bra sällksap . Man hittade de som sålde billiga ciggaretter som man köpte till polare i skolan. Jag minns en gång väldigt väl, en kille han fick inte sina cigg i tid. Det slutade så illa att han fick ett tag runt om min hals och slängde upp mig mot väggen och skulle , "döda mig" det var vad han skrek ordagrannt . Min fd tjejkompis ringde efter Farsan . När killen hörde det så sprang han iväg. Farsan kom , vist då försökte man förklara allt . fast jag sa att jag var skyldig killen pengar . 
men dte var jag ju tekniskt sätt . När läraren hämtade killen , så slängde pappa till honom pengarna och sa att han skulle inte röra ett hårstå på mig .


Många kvällar stack man ut för att träffa andra där vi bodde även att man inte fick , många gånger gikc man ut i stumpsockarna för att , dom inte skulle märka något . Men dum som man var, vist märkte dom ju det , pappa drog ut och han hittade mej och fick hem mej . Åter igen utergångsförbud, men man bara trotsade dom.
Ingen av dom hade förtroendet för mej kvar . Jag hade inget tro kvar på livet . Jag bryde inte mej om något mera . Skolan ringe misnt en gång varje dag . Tillslut hittade mian föräldrar ett hus utanför karlskona i skogen .
Jag strejkade , bara vägrade , och va fan skulle jag packa för, typ ordagrannt . Hade ju annat för mej .
Jag försökte även sticka ut under valborg . Men lyckades inte . Vad jag minns var att jag trotsdae mamma den kvällen och sa en massa elaka saker som sårade henne . Det sluatde med att vi slog till varandra . Hon gick därifrån . medans ajag blev kvar . Det tog nog minst en vecka innan hon pratade med mej igen .
Några dagar innan flytten sa hon till mej , Nu får du välja , jag har fixat ett fosterhem till dej , eller föröska lösa detta , och bo kvar hos oss. Tankarna snurrade i huvudet . va fan ?! är det så här illa ?! Jag beslöt mig för att lösa det med henne . och alla andra i den övr familjen. På det nya stället var det en nystart tänkte jag . Det var ju sommar lov . Jag gick ut utan betyg , så det blev inviduella programmet för mej . Jag började med att protestera , skolka som vanligt . Men en sak som fick mej att börja se anorlunda lite iallafall var en kille jag träffade där uppe i skogarna . Det höll ett litet tag iallafall. Lärarana där jag gick var  ganska ok . Vi trivdes inte i huset som vi hade hittat och beslöt oss att flytta igen , fast denna gången till en annan kommun . Anna blev flyförbannad igen . ^^
Men hade som sagt inget val. Men inget jag ångrar idag heller =) . Efter ett tag tog det slut det fungerade inte på distans mellan oss. Jag började även umgås med några andra uppe på porgammet som inte var här i från .
Dom fick mej till att halka av banan till lite värre saker . (inget ingående i det ). En dag ringde Polisen till mamma och frågade om hon hade en dotter i 16 årsåldern, som hette Anna . Hon fick beskriva mej . sen så fick hon hämta mej på station. När vi kom hem , så åkte pappa för att jobba . Han tittade inte änns på mej . Hans lilla gnista som var kvar för mej försvannhelt. Jag kännde mej så ensam . Jag fick börja på BUP , och prata , men det kom vi på ganska snabbt att det fungerade inte. Den hårdaste smällen jag tog , det var att dem som skulle vara mina vänner, var aldrig det . dom flesta hade utnyttjat mej och lurat mej . Jag var ensam helt . Började sköta mitt liv . Gick ut Iv med betygen i handen . =) Började på barn&fritidsprogrammet , jobbade på min relation till min mor och far. Det finns mera jag kan berätta som jag varit med om men men inte mera idag . . Och idag har jag mina gymnasiebetyg. När jag tog studenten stod jag framför min far & mor och grät , det ända jag kunde säga var - jag har klarat att , äntligen , upprepat om och om igen . Vilken lycka . Idag har Vi världens bästa kontakt tycker jag :P och jag mår bra . Har väldens finaste Sambo och en underbardotter . Och underbara vänner . Jag har fortfarande lite svårt att lita på kompisar och lärakänna nya så . Men försöker..
Men ni som jag har. gick snabbt in i hjärtat...


 

 


H*lvete rent av sagt!!

Nu sitter jag och är förbannad , tårarna e inte långt ifrån nu ....

Har städat hela dagen , och när jag stod och diskade när markus kom hem , han kramade mej och sa att han älskade mej . Han berättade att han hade stått och tittat på kläder  till mej . Och det lät lite konstigt . men men .
sen sa han att han hade köpt kollegeblock som jag kunde skissa lite i . Snällat. Han värkade vara lite nere ,
Och när jag går och hämtar josefines nappflaska , säger han till mej att dom hade fått svar på jobbet , och , kommer att bli iväg skickade..

PÅ TISDAG TILL VÄSTERVIK !!!!!!!! Hur fan kan man skicka iväg en nybilven pappa . ??!!

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Hade en trevlig eftermidag igår med Lilla Malin , cherry och johan =)
Har alltid lika trevligt med dom =)


Jag har skissat

Detta har jag skissat

Började så här , nästan klar med lite detaljer till. Innan jag blev nöjd fick jag ändra en massa haha

och helt klar .


God morgon



Imorgon blir josefine 3 veckor . känns som igår vi kom hem .igår  Blev  jag så förbannad att höra att ev dom på jobbet ska kanske skicka iväg  markus till Malmö,Lund,Eksjö, eller Nessjö. Hur fanken kan man skicka iväg en nybliven pappa , som inte har en möjlighet att komma hem , bara på helgerna ??!! Och så säger dom att det inte finns några jobb i karlskrona . Han kan ju hjälpa till på servis sidan . Men nej han ska prompt iväg på byggen . För er som undrara är han rörmockare på Byggen . Hoppas att det dröjer nu, och att det inte blir av . Josefine behöver sin pappa. Ahja nog om det . Imorgon är det dags för vägning igen . Hon är snart 4kg . hon växer så det knakar =) Älskar Mammas lilla prinssesa.

Och även en synd undersökning blir det i morgon . Till lämpet på körkortet . Mitt gick ut för en vecka sedan så får skaffa mej ett nytt . Kollade på Änglagård igår med Älsklingen, han hade inte sett filmen. sk fixa andra sommaren idag så han får se den med ..


Kommer mera uppdatering under dag hojhoj så länge :P

Till dej gumman

Malin du ska veta ....



Gumman , läste vad du skrivit , och du ska veta att , jag syftade aldrig på dej . Efter som du inte viste det innan .
Nej du har inte varit tjatig . =) . Tänkte du skulle då prata med honom på söndag . =)

Jag som person har svårt att lita på andra människor , men du är så naturlig, och direkt kände jag att du är en vän man kan lita på. Du är så naturlig att prata med . Vi kan prata om allt , och det är inte många jag kan göra det med.  Du är GULD värd ska du veta gumman . Och vi har oftas väldigt roligt när vi träffas . :P
Du var bara den ända inom vänner till mej som skickade och frådade om jag känt ngt innan jag fick Josefine .
Och sen den ända som kom in på besök, efter jag fick henne . Och det gjorde mej väldigt glad.
det vi kan prata om, tar det misnt ett år för andra att prata om . Och du gumman , vi kommer att ha många roliga grejer för oss , framöver . Det LOVAR jag :P .

Men du ska veta , det är förbannat sköt att träffa en likgiltig person som är sig själv , och naturlig.
och åter igen tack för en lyckad Lördag :P Speciellt när kassören på netto blev generad hehe . *

Du är en bra vän =)


Helgen

Nu är det söndag kväll. Lördagen var helt underbar , Hade riktigt roligt =) så roligt var det längesedan jag/vi hade nu. Var på stan med malin. =) Tittade på barnkläder , käkade gott , lilla josefine var även med oss.
När vi kom ´hem åt vi kött och potatis , mums, som killarna gjorde. Vi seplade även en jätte-roligt spel
Sex, Booz and rock´n roll , haha många go skratt vill jag lova . Tack för den roliga dagen . Det gör vi snart om:P



söndagen blev lugn . Lite halv seg , hade svårt att sova så jag var upp hela natten, har inte lagt mej än, är fortafarande halv pigg, Kollade på Åsa-nisse vid 05.00 i morse . Nehe ni gott folk nu ska jag mata Josefine :P

God Morgon alla =)

God Morgon



Nu sitter jag och kollar på mitt hjärta. Hon ligger och sover .
Josefine väckte mej vid 05.30, gick up och fixade lite mat till henne , byte blöjan .
Sen var hon nörj, och somande om . Passade på att stiga upp helt och hållet, ändå en morgon ju.
Käkade en god frukost . Tänkte låta markus sova lite längre idag . Han kom inte hem försen vid fyra tiden inatt .
Hjälpte Pappa och mamma i ronneby . Så det blev lite sent . Men josefine och jag hade en mys kväll igår . Kollade på the shaggy dog . Och sen gick vi och la oss . Älskar min lilla prinssesa . Vad händer idag?! jo, jag sla träffa amlin vid ungefär 11-tiden ,sen ska vi Girls ta en runda in till Staun. Och shopa lite med josefine .

 


Hormoner :S uch

Och så var det dom hära hormonerna igen, bland är det riktigt jobbigt vill säga, man blir helt wierd vill säga .
fattar inte hur hormornerna kan ha så stor betydelse hur man mår eller hur man tar till sig när Älsklingen säger nått. Ja en funderare på det .

Idag har vi varit på banken , och skulle öppna spar konto, men det finns ju inte , så fond eller kapitalkonto kunde vi öppna till josefine . Men en funderare på det med.

Älsklingen bjöd på mat idag, spätta med remulad sås mums. Så snällt . Lilla josefine hon sov fram tills vi kom hem. Jag hann prata med Malin , en snabbis innan . Och Malin Du blev jätte snyggt i huvudet =) Passade jätte bra i det . :P


=)=)


Mammas änglar



Sitter och tittar på mina änglar . Helt söta . 
Livet har gått snabbt . Sitter och tänker tillbaka på 
när vi träffades . Och på vad vi gjort och gått igenom.
och vad jag gått igenom i mitt liv.
Allt är så mycket , och har varit mycket .
 Och nu sitter jag med världens underbaraste dotter =)
 och världens underbaraste Kille . =)






Och till mina vänner ni betyder .....



Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag
 ...


Torsdag

Nu har dom precis gått som skulle kolla på huset , Dom värkade vara väldigt positiva till huset =) Och jätte trevliga . Hoppas hoppas hoppas . Dem frågade även markus om vi hade ngt annat hus att flytta till. Låter lovande . Nu skulle dem gå ner till havet , sen hem och funderar .


Onsdag

Då var det Onsdag =) Josefine hade gått upp 250g , vilket Distriktskötiskan tyckte var kanon bra, hon hade räknat med bara 100g. Hon sa även att josefine hade fin hy . Hon sa till mej att jag skulle försöka vila lite nu , medans Markus var hemma . Men det går inte , lägger man sig, så ligger man och lyssnar så josefine inte vaknar .
Jag vet ju att markus klarar sig , men man är spänd ändå . Efter vi var där , tog vi en fika med Caroline .
Hittade världens sötaste mysoverall till josefine , men jag kunde inte bestämma mej om jag skulle köpa den .
Så jag beslutade mej för att vänta tills Malin och jag skulle in . På vägen till baka till bilen träffade jag en Kompis Jenny, har inte träffat henne sen , jag fick veta  att jag blev gravid . Snackade en stund innan vi gick vidare .
Och vet ni det bästa av allt. Markus följde med utan att gnälla att han ville hem . Yipee , När vi kom hem diskuterade vi vad vi skulle ha för mat, han ville ha brunabönor , men nej jag fick det jag ville stuvade maccaroner . MUMS =) Nu sitter jag och tittar på när min älskling diskar . Vad snäll han är.

Jag tog bilder på lite som vi har inskaffat en Scrapbook och den söta överallen av ylle som jag skrev om =)


I Present fick Josefine en napp där det stod Josefine på =) av Åsa och Thomas från Mörrum . =)



Imorgon kommer det ett par från småland som ska kolla på huset , *Håller tummarna*
Hoppas att dom är intresserade hehe . Blir att Torka och damsuga golvet i morrn innan dom kommer =)
Aja nog om det , uppdaterar efter dem varit här .
Ja förresten kollade på en rolig film igår , Ace Ventura djurkdektetiv JR . Grymt rolig. Trodde att 3:an skulle blir sådär men den var bra för att vara en trea. Ikväll ska jag och älsklingen kolla på Year One , en komedi .


Tisdag

Har precis kommit hem, har fixat papper på körkortstillståndet, Och så har vi varit på maxi och handlat . Hittade en ursöt overall , med sådant dära ylle ni vet , ska förreställa ett lamm , som hon kan ha i vinter , Tänkte ta kort på overallen lite senare . När jag kom hem var vi ute och gick med vagnen en runda i det fina vädret.
Nu ligger hon och sover , så söt hon är i vagnen . Tänkte jag skulle slå lilla malin en plingelinge under dagen =)
Tänkte vi kunde ta en runda till staun någon dag . =) Så kan gubbarna ta och driva in oss eller nått . funderade på att ta lördag eller nått. Aja fåt ta och se . Prata men´na först .

Nu står min gubbe och lagar lite Lunch eller vad man ska kalla att , håller på med Kyckling, och sallad . MUMSIGT.
Så snäller , han har stått med maten nästan hela tiden under pappaledigheten . I natt ville inte mitt lilla hjärtat sova , vaknade ett antal gånger . Så till slut gav jag upp och gick upp med henne helt och hållet .
Markus han vaknade till vid 06.00 och steg upp. Han tog över och matade henne . Till slut somnade hon, då la han henne på min mage medans jag låg i soffan . Vi somnade vi sju , då började markus att städa och pyssla hemma . Han elda lite med, det var lite kallt på morgonen , så himla snäll han är . När jag vaknade fixade han lite frukost till mej och Josefine . Han är en ängel . Andledningen att josefine inte kunde sova var att hon var  lite hård i magen . men det löste sig . Nu mår han bra och sover som en pingla. =)



nehe nu ska man käka lite :P

Älskling

Tur att jag har dej. Du betyder allt för oss. Åh du får mej att må sååå bra =) älskar dej .

dina ord värmer mitt hjärta hela tiden . tänk att vi har skapat ett liv ihop.
Vi är en familj. Allt är så underbart . Du är mitt Liv <3

Måndag

Nu var det måndag igen .Det har gått nästan 2 veckor sedan vårat undervärk föddes , Det känns helt fantastiskt . Hon är en liten ängel . Ligger och sover hela tiden . nu ligger hon och sover , markus han ligger i glasvarandan och njuter av solen . Min syster ja hon ligger och sover , snarkar lite . Diego , gissa vad han gör , om inte sover han med haha :P Sitter och spelar Lasse Stefanz nu, skönt att lillan har något att sova till.

Nu i veckan då blir det en runda till Distriktskötiskan för att väga vårat under =) Och hon har garanterat gått upp . Ett litet matvrak haha. Natten tog markus , hon var vaken mellan 04.00-06.00 ungefär . Ville inte direkt sova .
Jag sov några stunder mellan . Tack och lov att jag har Älsklingen .

igår fick han ihop bilen . tog sin lilla tid. jag orkade inte göra någon mat, så det blev köpe mat ist. men det duger det med.


=) Tur

Tur att det finns riktiga vänner =) Pratade med Älsklingen nu , Johan hade ställt upp . Med att fixa bilen . Både Malin och Johan , ni är guld värda ska ni veta =) Och glöm inte det !! Och det växer inte sådan på trä.


Nu sover Lillan äntligen . Och även syrran med . Det måste finnas något sömn-medel med i lasse stefanz haha , Båda ligger och små snarkar , ja även diego . Ne nu ska jag plocka fram lite mat från frysen ..





Vilken Morgon!!

Kvällen innan började med att JOsefine inte ville sova för natten . tog mej 2 timmar att få henne sova, inte för att hon skrek eller nått, hon ville helt enkelt vara vaken . Vaknade vi 3 och gav ehenne lite mat. Vi skulle köra vi 05.30, och lyckades försova oss vaknade 06.20 istället . Hundutställningen började kl.09.00 i helsingborg . Ja vi sju var vi iväg igen . Vad tror ni då händer efter Bräkne-hoby ? jo själv klart , rasar växel lådan på bilen .
Fick tag i morfar , så det var bara att åka hem igen =( Markus fick ringa till prem för att hyra en bil trailer.
Och till björn så att han kunde få lite hjälp :/


Grattis Mamma & pancho till Certet =)




Nu väntar jag på att markus ska ringa hem , och att allt går bra med bilen . Josefine ligger i korgen nu , och försöker sova . Spelar lite Lasse Stefanz för henne, hon brukar somna till det .

 

 


Lördag =)

Nu var det Lördag igen =) har precis legat med lillan och sovit en runda . Hon ligger och sover på bröstkorgen hos pappa (markus) nu . Ska snart äta lite . Beställde biljetter innan till mej & Malin :P .
Nu har det gått lite mera än två veckor sen vårat lilla underverk kom till världen. Redan efter första helgen gick hon upp 400 g . Jättbra .
 


Kommer mera senare uppdaterat .
Tack malin för du pysslar med min blogg . Jätte snygg design du gör =) Tack igen hjärtat


RSS 2.0